Barnfotograferingar är något man ofta gör för sällan, och tiden med småbarn säger bar poff så då är de borta. Därför erbjuder jag första året fotografering då man under barnets första år fotograferar barnet en gång varje månad för att följa utvecklingen och kunna titta tillbaka och minnas tiden som så snabbt susade förbi.

Bröllopsfotografering, en av de största dagarna i ens liv. Äran man får när man blir frågad att föreviga den är enorm. Under dagen får man fånga alla känslor som kan gå från sprudlande skratt till sprutande tårar. För mig är det viktigt att vi klickar med varandra så fotograferingen blir en rolig och lättsam upplevelse för er, bilderna ska varken vara stela eller pressade utan dagen ska reflekteras i mina bilder som jag levererar till er!

Det är först när saknaden är som störst man inser att man skulle ha gjort en djurfotografering med sin hund, katt, häst eller vilket djur man nu föredrar. Jag älskar alla slags djur (förutom tvestjärtar, ohyra och syrsor) och tycker väldigt mycket om att fotografera dom i sin naturliga miljö. Är de en soffpotatis fotograferar jag de gärna när de ligger på soffan, eller tycker de om att busa, då vill jag föreviga på bild när dom busar för att dess minnen ska stanna precis som dom är.

Porträtt och parfotografering, oftast är porträtt inför student, till CV eller bara för skojs skull och de är något som är roligt att ha och framförallt praktiskt ibland. Parfotografering är alltid roligt att ha, en liten förstoring på väggen eller bakgrundsbild på telefonen. Vilket fall är de en rolig sak att gå igenom tillsammans.

Jag är inte bara nöjd med bilderna utan att hon fick mig att slappna av framför kameran också.

Rekommenderar verkligen Amanda, hon tar helt underbara bilder!

Ska man bli fotograferad någon gång så tycker jag verkligen att man ska vända sig till Amanda då hon är en tjej som vet vad hon gör och är riktigt trevlig att jobba med!

Det är otroligt lätt att samarbeta med henne och hon är väldigt lyhörd för mina önskemål.