Welcome!
Vad roligt att ni har hittat till min sida. Mitt namn är Amanda, jag är 28 år och jag bor i Västerås tillsammans med min sambo och vår son. Sen 2014, när jag hade min första bröllopssäsong har jag fotograferat bröllop och det är de som är mig närmast hjärtat.

Mitt stora fotograferingsintresse startade 2007 när jag fick låna min sambos digitalkamera och testade att fotografera allt och alla, även om ett intresse har funnits hela mitt liv tack vare inspiration från min farmor som än idag alltid har minst två kameror i handen.

Successivt utvecklades mitt intresse mer och mer och jag fick min första systemkamera 2009, 2014 startade jag mitt företag fotograf Amanda Wallkulle, och idag frilansar jag mer då jag arbetar 100% som legitimerad sjuksköterska på Västerås sjukhus.

Det är oerhört viktigt för mig att vi klickar så att det känns bra under fotograferingen, stor vikt läggs på det inför bröllop då det är eran stora dag och jag ska vara delaktig av den. Därför vill jag utstråla trygghet för att ni ska kunna känna er avslappnade under vilken fotografering som faller er i smaken.