Malin Thorell

Malin Thorell

Bloggdesign & fotografering

När jag vill ha en ny design så blir det lika bra varje gång när Amanda får fria händer, blir bäst så tycker jag. Har beställt design av henne i ett par år nu och det går verkligen inte att tröttna på Amandas fina mönster i hennes designers. Och när det gäller fotografering, vare sig jag vill fotas eller inte så får Amanda mig att bli väldigt avslappnad framför kameran, och då blir det väldigt fina bilder.Amanda har även fotat kärleksporträtt på mig och min sambo, och han hatar verkligen att bli fotad. Men det blev väldigt fina bilder för att Amanda va bakom kameran. Och om jag vill ha inspiration till att fota, så kikar jag alltid in på Amandas blogg först.

Matilda Sundin

Matilda Sundin

Fotografering

Amanda fotograferade mig i oktober 2013 och Februari 2014 och jag är inte bara nöjd med bilderna utan att hon fick mig att slappna av framför kameran också. Man sammarbetar riktigt bra med Amanda och jag fick själv komma med idéer samtidigt som Amanda också kom med många bra. Hon lyckades få jätte fint ljus i alla bilder, även i motljus som kan vara ganska svårt. Hon är inte bara duktig på att fotografera utan hon får en att känna sig trygg med henne också, vilket jag tycker är väldigt viktigt för att kunna slappna av. Ett stort plus är att hon är trevlig och rolig också. Så vill man få riktigt bra porträttbilder så rekommenderar jag starkt Amanda. Jag är verkligen supernöjd

Josefine Elovsson

Josefine Elovsson

Fotografering

Blivit fotad av Amanda ett par gånger tillsammans med min medryttarhäst. Trots att det var första gången hon fotade ett ridande ekipage så fick hon till riktigt fina bilder. Blev riktigt chockad med tanke på att inte ens jag kan få till bra ridbilder (där hästen har rätt steg osv.) som hållit på med hästar sen jag var liten. Andra gången hade vi verkligen inte vädret på vår sida, men Amanda gjorde bilderna grymma. När vi var klara med fotograferingen var vi tom. glada över vädret eftersom Amanda verkligen fick med dimman på ett häftigt sätt som var då, som vi trodde skulle ge bilderna dålig kvalité! Rekommenderar verkligen Amanda, hon tar helt underbara bilder!

Karin Lygnersjö

Karin Lygnersjö

Webbdesign

Jag har beställt bloggdesign av Amanda en gång och har aldrig vart mer nöjd än vad jag är nu. Hädanefter när jag behöver ändra min design kommer jag alltid vända mig till henne. Det är otroligt lätt att samarbeta med henne och hon är väldigt lyhörd för mina önskemål. Jag var väldigt kräsen när jag tog kontakt och var orolig för att det skulle ställa till det, men som jag skrev ovan, jag är otroligt nöjd! Utan tvekan rekommenderar jag henne om ni vill ha en design att vara stolt och nöjd med!

Florence & Erik

Florence & Erik

Fotografering

Amanda Wallkulle fotograferade vårt bröllop och vi är supernöjda! Amanda är pålitlig, tillmötesgående och påhittig. Hon ser möjligheter och har energi kombinerat med känsla och lyhördhet för kundens önskemål. Vi kände att hon verkligen lockade fram oss i bilderna. Hon var med från förberedelserna på morgonen fram till det att dansen var som intensivast, helt fantastiskt att få ett axplock av vackra bilder från hela bröllopsdagen, både på oss själva, övriga gäster, mat samt Amandas egna initiativ. Amanda smälter in bra och var mycket uppskattad av gästerna, hon har en förmåga att inte vara i vägen och störa trots att hon finns på rätt plats för att ta bra bilder.