Amanda

Fotograf & Webbdesigner Amanda Wallkulle

Mitt namn är Amanda och jag är en driven egenföretagare på 25 år, bosatt i en 3:a i Hallstahammar med min sambo , vår son Liam på 1 år och vår hund och katt. Mitt kall är att fotografera det är något jag skulle kunna se mig göra resten av mitt liv. Är utbildad djurvårdare efter en 3-års utbildning på REAL gymnasiet i Västerås, har Zoohandels certifikat och D9.

Har tidigare jobbat på IFS och ABB, som kontorsråtta och som skolfotograf. Men för tillfället jobbar jag som undersköterska på kirurgavdelningen 6 på Västerås sjukhus.

Har även studerat småkurser på högskola, så som digitalfotografi och bildteori, tyska och datorspelsproduktion bara för att se hur det är och hoppas på att någon gång i livet komma in på Djursjukvård.

Som fotograf är jag väldigt driven och mån om att bilderna ska vara äkta, jag hjälper mina modeller att må bra framför kameran och få ett positivt minne av det hela. Jag bygger alltid upp ett förtroende, vem jag än fotar. Detta är då speciellt viktigt för barn och djur, men även ungdomar och vuxna som är osäker framför kameran. Jag är bestämd men även öppen för förslag och kör all in för att ni ska bli nöjda.

  • Nikon D800E
  • 50 f/1,4
  • SB-700
  • Lightroom 5
  • Photoshop CS6